InterWeb

InterWeb agrupa els serveis de disseny, allotjament i domini web.

L’usuari pot triar els serveis de què disposa InterWeb per a la vostra empresa, ja sigui un pack complet o una opció concreta.

Disseny Web

El disseny web comprèn des d’una simple pàgina web de consulta fins a un disseny a mida de les exigències del professional.

Allotjament Web

L’ allotjament (hosting) web és un servei que proveeix un espai de disc dur d’un servidor per poder emmagatzemar informació, ja siguin textos, imatges, vídeo o qualsevol contingut accessible a través d’Internet. El hosting és el servei bàsic per obtenir una pàgina web en línia i es durà a terme als servidors de Intermega.

Domini Web

El domini web és el nom que identifica un lloc web, de manera que cada domini és únic a Internet.
El professional podrà triar tants dominis com vulgui dins dels oferts per Intermega.

Avantatges

  • El professional tindrà l’equivalent a un comercial treballant les 24 hores del dia, els set dies de la setmana i arreu del món, gràcies a la seva presència a Internet.

  • En molts casos, segons el tipus de servei ofert, amb un sol client nou que s’obtingui al mes, es pot cobrir el cost d’ InterWeb .

  • Actualment no es concep la comunicació ni el comerç sense una presència web, per la qual cosa què millor que el vostre proveïdor de solucions professionals sigui també el vostre proveïdor de serveis d’Internet.

  • Si ja teniu una adreça a Internet, podreu utilitzar-la sense cap problema per a la seva nova web.

  • InterWeb  posa a l’abast del professional totes les eines necessàries per tenir una presència a Internet.

  • Es pot completar la pàgina web amb funcions addicionals segons les necessitats del professional.

  • Amb InterWeb  la seva informació estarà sempre segura, ja que s’implementen totes les mesures necessàries per protegir les dades contingudes als nostres servidors.